Тревелінг-збір

/Files/images/DSCN1300.JPG

Згідно плану роботи школи, з метою оздоровлення учнів та відзначення міжнародного дня туризму з врахуванням відповідних погодних умов 22 вересня проведено загальношкільний тревелінг-збір на природі рідного краю.

Напередодні з учнями проведено бесіди по застереженню травматизму під час туристських мандрівок та повторенню правил протипожежної безпеки. Разом з початковими класами у мандрівку на природу вирушили і батьки, які разом з дітьми брали участь в іграх та змаганнях.

З веселим ентузіазмом та захопленням змагалися класні колективи 5-11 класів в естафетах, які заздалегідь продумав і підготував вчитель фізичної культури Рукасов О.М. До проведення естафет залучено учнівську раду, яку очолює учениця 10 класу Довженко Поліна.

Учні 8 класу були найспритнішими в номінації «встановлення намету». У комбінованій естафеті переможцями стала команда 10 класу, з армреслінгу – 6, 8, 10 та 11 класів, у конкурсі з в’язання туристичних вузлів найспритнішими стали учні 8 та 10 класів, 7 клас виявився найшвидшим у змаганнях з орієнтування.

Переможців визначено згідно спритності і вміння учасників змагання та врахування їх вікових особливостей і набраних балів. Переможцями стали колективи 8, 10 та 11 класів, ІІ місце виборов 9 клас, ІІІ місце посіли туристи 6 класу.

А ще, звичайно ж, була каша, зварена на вогнищі і дружне виконання туристичної пісні.

/Files/images/DSCN1230.JPG

/Files/images/DSCN1231.JPG

/Files/images/DSCN1238.JPG

/Files/images/DSCN1248.JPG

/Files/images/DSCN1233.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 219

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.